start


Online ATEX-basiscursus

Online ATEX-basiscursus

gasmeter

Deze online-ATEX-basiscursus is zeer geschikt om (nieuwe) medewerkers in uw organisatie 24/7 van alle noodzakelijk informatie te voorzien, zodat zij zonder veel vertraging vlot bekend zijn met de belangrijkste ATEX-basisregels.


Voordelen

De voordelen van een online-cursus zijn:


Explosiepreventie

Om veiligheidsinstructies goed te kunnen begrijpen en gemotiveerd op te kunnen volgen, is het nodig kennis van explosiepreventie te hebben. Dit geldt voor iedere persoon die in een explosiegevaarlijke omgeving werkt - of zelfs maar aanwezig kan zijn.


E-learning lesmodules

De online-ATEX-basiscursus bestaat uit de volgende e-learning lesmodules:

Tentamentraining is mogelijk door het juiste antwoord op de vragen van elk hoofdstuk aan te klikken. Het aangeklikte antwoord bevat een hyperlink naar de betreffende paragraaf. Deze cursus bevat totaal 120-tentamenvragen met hyperlinks.
Een link naar de te behandelen onderwerpen van de lesmodules vind u hier: lessen.


ATEX-certificaat

tagout

Om in het bezit van een ATEX-certificaat te komen kan een ATEX-tentamen worden aangevraagd. Elk certificaat is op naam gesteld en voorzien van een datum en een uniek registratienummer. ATEX-tentamens worden centraal in Utrecht/De Meern op afspraak afgenomen.


Groepskosten

(Nieuwe) medewerkers van bedrijven die eerder hun personeel een ATEX cursus bij ons hebben laten doorlopen, kunnen wel individueel een ATEX-online cursus volgen.
De kosten bedragen in dat geval € 144,- p.p.


Aanmelden

Na aanmelding van de namen, geboortedata en e-mailadressen van de deelnemers (en accordering van de offerte) krijgen de deelnemers per e-mail een link met de inloggegevens toegestuurd. De onlinecursus is daarna voor een periode van minimaal 30 dagen beschikbaar (langere periodes zijn in overleg mogelijk, denk aan offshore medewerkers).


ATEX-Lesboek

Aangezien een cursusboek niet nodig is om de online-cursus tot een goed einde te brengen en om de cursusprijs laag te houden, is afgezien van het standaard meeleveren van een ATEX-lesboek. Eventueel is een ATEX-lesboek met algemene basiskennis 27,50 verkrijgbaar.


Referenties

Online ATEX-cursus

  1. Deze onlinecursus geef ik een 9. Duidelijk weergegeven in heldere bewoordingen. Tevens had ik het lesboek meebesteld om na de online-tijd de stof te kunnen lezen. Is me goed bevallen. (R.W.G. Bosman, Maintenace & HSE, Nedstack True Cell Technology.
  2. Lesmateriaal is keurig en voldoende, R.B.F. Lodenstijn, Eigenaar Fleetpower, leidschendam.
  3. Goed gestructureerde opbouwende online-cursus met duidelijke niet te lange hoofdstukken. Een proeftentamen (met resultaat) zou fijn zijn. (E. van den Eynde, Senior service engineer, MAN Diesel & Turbo Benelux B.V.)
  4. Cursus is goed maar ikzelf had het nodig om eerst alles te lezen. Toen de vragen te maken, vervolgens weer alles te lezen en daarna uittreksel/aantekeningen te maken. Tentamenvragen: niet moeilijk, als je de lesstof zorgvuldig hebt doorgenomen. De ATEX materie is op veel punten verwarrend. Ik kwam er wel uit, maar niet vanzelfsprekend. (A.C. Taal, Projectmanager, Schiedam, MAN Diesel & Turbo Benelux B.V.).

Cursuscode

De cursuscode voor de ATEX-onlinecursus is: ATX-ONL


Vragen?

Vragen? Bel met de docent Ruud van Vliet:
06-28 88 36 18 of bij geen gehoor 030-2544717.
esdsite.nl

Copyright ESDsite.nl
KvK: 58973435. T: 06 28 88 36 18
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer, copyright.