start


Ervaringen van deelnemers


Persoonlijke ervaringen en meningen van deelnemers

De ervaringen en meningen van deelnemers zijn belangrijke middelen om te achterhalen of het leerdoel wel goed en op een prettige manier bereikt wordt. Kennis kan nog zo belangrijk en noodzakelijk zijn, maar als deze niet goed en/of niet prettig wordt overgebracht, is het rendement onvoldoende.
Mijlpaal Advanced ESD-opleidingen:
100'ste ESD-certificaat voor het Ministerie van Defensie, Koninklijke Luchtmacht. Het 100ste ESD-certificaat uitgereikt door het Hoofd Techniek: Kolonel W.F. Voges van het het Logistiek Centrum Woensdrecht, Ministerie van Defensie, Koninklijke Luchtmacht.

Reclame en ons visitekaartje

Nogmaals, de ervaringen en meningen van deelnemers zijn belangrijke middelen om te achterhalen of het leerdoel wel goed en op een prettige manier wordt bereikt. Natuurlijk vermelden we daarbij graag de persoonlijke ervaringen van de deelnemers, deze zijn immers de best denkbare reclame die we als ons visitekaartje hier graag presenteren!

NB. Indien iemand zich achteraf niet langer prettig voelt met de publicatie van zijn of haar persoonlijke mening, kan deze zonder meer worden verwijderd. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.esdsite.nl

Copyright © ESDsite.nl
KvK: 58973435. T: 06 28 88 36 18
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer, copyright.