start
home | cursus | esd | info | contact

Trainingsoverzicht
Algemene ESD-trainingen:

1. ESD-basistraining (ESD-BAS)

Deze praktische halfdaagse ESD-basistraining is bedoeld voor iedereen die moet weten waarom en hoe ESD-veilig met elektronica om te gaan. Deze algemene training is geschikt voor monteur tot manager. Meer info.


2. ESD-cursus voor technici (ESD-BAS/ADV)

Deze eendaagse advanced ESD-cursus is ontwikkeld voor de professional die met (high tech) elektronica werkt en meer dan basisinformatie over ESD en ESD-preventie nodig heeft. Meer info.


3. ESD-co÷rdinatorscursus (ESD-VER)

Deze halfdaagse vervolgcursus is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het opzetten en handhaven van een ESD-preventiesysteem. Deze vervolgcursus is zeer geschikt voor trainers en ESD-co÷rdinators. meer info.


4. ESD-basismeetcursus (ESD-VER/MTN)

Eendaagse ESD-basiscursus met praktische ESD-metingen volgens de eisen uit de IEC 61340-5-1, zoals oppervlakte- en doorgangsweerstanden, voltages en veldsterktes met ESD-meetapparatuur. meer info.


5. Tweedaagse ESD-workshop (ESD-WRK)

Deze ESD-workshop is een complete opleiding voor ESD-co÷rdinators en trainers. In deze workshop komen alle essentiŰle "ins en outs" van ESD-preventie aan de orde inclusief ESD-metingen. meer info.
ESD-specials:

6. ESD-training voor niet-technici (ESD-NTE)

Deze halfdaagse ESD-training is speciaal ontwikkeld voor niet-technici die wel in een EPA/datacenter aanwezig kunnen zijn. Meer info


7. ESD-cursus voor instrumentatie technici (ESD-MED)

Deze ESD-cursus (Electro Statisch Discharge) bevat een extra lesmodule die gericht is op het ESD-veilig hanteren en/of repareren van elektronica voor medische toepassingen. meer info.


8. ESD-cursus voor managers (ESD-MAN)

Bedrijfskundige ESD-cursus voor het managementteam waarin het ESD-beleid en de ROI van ESD-maatregelen centraal staan. Het inschatten van de bedrijfsrisico's op ESD-gebied en het maken van ESD-beleid is zonder goede informatie geen sinecure. Daarbij heeft u het inzicht en de kennis nodig van welke maatregelen een goed rendement is te verwachten. Niet alle ESD-maatregelen zijn in alle omstandigheden noodzakelijk. meer info.


9. ESD voor interieurverzorgers (ESD-CLE)

Halfdaagse ESD-cursus voor interieurverzorgers. Bij het consequent doorvoeren van ESD-preventief beleid mogen de interieurverzorgers niet ontbreken. meer info


10. ESD course and training (ESD-USA)

This one-day ESD course has been developed for the professional who works with (high tech) electronics and needs more than basic information about ESD and ESD prevention. more info


11. Online ESD-basistraining (ONL-BAS)

Deze online ESD-training is in eerste instantie ontworpen om nieuwe medewerkers - nadat een klassikale ESD-cursus in het bedrijf is voltooid - de kans te geven om de noodzakelijke basiskennis alvast op te doen. meer info.


12. Praktische cursus elektrostatica (ESD-ELS)

Bedrijven uit branches die niet met elektronica werken kunnen ook flink last hebben van statische elektriciteit en de bijbehorende verschijnselen. Voor deze bedrijven is deze praktische cursus elektrostatica ontwikkeld. meer info
startgarantie

Onze startgarantie houdt in dat ook bij geringe aantallen deelnemers de afgesproken cursus gewoon doorgaat!


Informatie

Neem voor meer informatie contact op met ESDsite - zie de contactpagina - of bel direct:


☎ 06 - 45 500 900
ESDsite.nl (info@esdsite.nl)


esdsite.nl

ę ESDsite.nl
BTW-ID: NL001 469 973 B49
KvK: 58973435. ☎ 06 - 45 500 900
Privacyverklaring, anti-spam, cookies, disclaimer