start
home | cursus | esd | info | contact

Trainingsoverzicht

Trainingsdata 2023

Zie voor de geplande trainingsdata de startpagina. Voor de data voor de overige trainingen kunt u contact opnemen met Ruud van Vliet op 06-45 500 900 of via de contactpagina.


Cursussen voor individuele deelnemers:


ESD-basistraining

Deze praktische halfdaagse ESD-basistraining is bedoeld voor iedereen die moet weten waarom en hoe ESD-veilig met elektronica om te gaan. Cursusbeschrijving.


ESD-cursus voor technici

Deze eendaagse advanced ESD-cursus is ontwikkeld voor de professional die met (high tech) elektronica werkt en meer dan basisinformatie over ESD en ESD-preventie nodig heeft. Cursusbeschrijving.


ESD-coordinatorscursus + update

Deze eendaagse cursus is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het in stand houden van een ESD-programma zoals ESD-co rdinators, bedrijfsdocenten en managers. Cursusbeschrijving.Cursussen voor groepen:


Tweedaagse ESD-workshop

Deze ESD-workshop is een opleiding voor beginnende ESD-co rdinators/bedrijfsdocenten bij het opzetten en uitvoeren van een ESD-programma. Cursusbeschrijving.


ESD-cursus voor R&D

Deze eendaagse ESD-cursus voor R&D is bedoeld voor onderzoekers en ontwikkelaars van (geavanceerde) elektronica. Cursusbeschrijving.


ESD-normcursus IEC61340-5-1

Deze halfdaagse ESD-normcursus is bedoeld voor ESD-co rdinators die de ESD-standaard IEC61340-5-1 correct willen toepassen. Kennis van de Engelse taal is vereist. Cursusbeschrijving.


ESD-normcursus ANSI/ESD S20.20

Deze halfdaagse ESD-normcursus is bedoeld voor ESD-co rdinators die de ESD-standaard ANSI/ESD S20.20 correct willen toepassen. Kennis van de Engelse taal is vereist. Cursusbeschrijving.


ESD-voor medisch technici

Deze halfdaagse ESD-cursus (Electro Statisch Discharge) is gericht op het ESD-veilig hanteren, installeren en/of repareren van elektronica voor medische toepassingen. Cursusbeschrijving.


ESD-management

Halfdaagse ESD-cursus waarin ESD-beleid, de prioriteiten daarvan en de ROI van ESD-maatregelen centraal staan. Cursusbeschrijving.


ESD-cursus voor cleaners

Halfdaagse cursus voor medewerkers en hun leidinggevers van ESD-veilige specialistische reiniging. Bij het consequent doorvoeren van ESD-preventief beleid mogen de cleaners niet ontbreken. Cursusbeschrijving.


ESD voor de automotivebranche

Deze ESD-automotive basiscursus is bedoeld voor iedereen die in aanraking kan komen met auto-elektronica en/of de daarop aangesloten sensoren, actuatoren, etc. Cursusbeschrijving


ESD-training voor niet-technici

Deze halfdaagse ESD-training is speciaal ontwikkeld voor niet-technici die wel in een productieafdeling voor elektronica zoals printplaten werkzaam zijn. Cursusbeschrijving.


Praktische elektrostatica

Praktische elektrostatica is bedoeld voor medewerkers van bedrijven die niet met elektronica werken en last hebben van statische elektriciteit en de bijbehorende verschijnselen. Cursusbeschrijving.


Certificaten

Elke deelnemer ontvangt na het met succes voltooien van een toets een geregistreerd ESD-certificaat. Zonder toets kan een "Verklaring van Deelname" worden verstrekt.


Startgarantie

Onze startgarantie houdt in dat ook bij geringe aantallen deelnemers de afgesproken cursus gewoon doorgaat!


English language training

Our courses can be taught in the English language.


Cursusprijzen

Cursuskosten incl. certificaat, excl. btw:

Groepsprijs 1680,- Euro tot 12 personen per groep in Gulpen, Limburg. Informeer naar de cursusprijzen op uw locatie.


Informatie

Ruud van Vliet: ☎ 06 - 45 500 900ESDsite.nl